Aira Toivolan istuntaluento

19.03.2019

Toiminnallisesti oikeanlainen ratsastajan ryhti sekä istunta-asennon hallinta ovat tärkeitä niin ratsastajan kuin hevosen selän ja nivelten terveyden kannalta. Tasapainoinen istunta ja korrekti, oikein ajoitettu apujen käyttö mahdollistavat hyvässä tahdissa ja tasapainossa liikkuvan ratsukon ja pieniin apuihin reagoivan, kevyellä tuntumalla liikkuvan hevosen.

Luennolla käsitellään ratsastajan korrektia istuntaa ja oikeanlaista ryhtiä sekä keskivartalon tukea ja voimanvälitystä. Käydään läpi erilaisia istunnan ja ryhdin ongelmia ja ratkaisuja niihin.

AT ratsastuspilates on istuntavalmennusmenetelmä, joka perustuu tutkimustietoon ihmisen ja hevosen anatomiasta ja biomekaniikasta, sekä vuosien tuomaan kokemuksesta erilaisten ratsukoiden tuloksia parantavasta valmennuksesta.

Menetelmän kehittäjä, Srl:n ratsastusvalmentaja Aira Toivola valmentaa kaikkien ratsastuksen lajien edustajia harrastetasolta
GP -ratsastajiin.

Luento pidetään Ravintola Metsämäen tiloissa, sisäänkäynti katsomorakennuksen takaa. Hinta 20e, sisältäen kahvin ja pullan. Maksu paikan päällä. Ilmoittautumiset to 14.3. mennessä osoitteeseen riikka.mustonen@turunhippos.fi.

Tilaisuus klo 18

  Takaisin listaukseen