Toto4-ravit

06.10.2017

Perjantaina 6.10. Turun Metsämäessä ravit alkavat klo 18. Ohjelmaa löytyy kuitenkin jo ennen ravien alkua. Totohalliin kokoontuminen tapahtuu klo 17.15 josta on lähtö opastetulle tallikierrokselle klo 17.30. Raviliigalaisille tai siksi haluaville


Tallikierroksella voi luonnollisesti tavata Raviliiga TPS:n hevosen Classmate Matchin. "Maisa" asuu ja on valmennuksessa Harri Koivusen tallilla Metsämäessä. Samalla pääsee kuulemaan Koivusen tallin toiminnasta.


Ravien aikana on juonnettua ohjelmaa ravintolakatsomossa. Mukana menossa on myös TPS:n pelaaja Ilari Filppula. Filppula voitti Vermon Kuninkuusraveissa Raviliigan näytöslähdön. Ravit eivät siis ole täysin uusi juttu TPS:n pelaajalle. Lapset voivat tavata TPS:n maskotin Jore-Karhun perjantain raveissa.


Ravien lähdöt neljä ja kahdeksan ovat Raviliiga TPS:n nimikkolähdöt.


TPS –paita päällä ilmainen sisäänpääsy raveihin perjantaina. Myös alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Tule noutamaan kausikorttisi toimistolta kun ostat liigavarsasta osuuden.

Herkullinen noutopöytä ravintolassa tarjolla varaa siis paikkasi ravintolasta ennakkoon, paikkoja vielä muutamia. TÄÄLTÄ

METSÄMÄEN TIPSIT 6.10 RAVEIHIN

TURUN SIVUT 7 OIKEIN LEHDESTÄ

.

  Takaisin listaukseen