Kimppahevoset

Varjonova

Valmentaja: Bella Varjonen

Kimpanvetäjä: Hanna Kuivala, team.varjonova(a)gmail.com

Huomio kaikki raviurheilusta ja kimppaomistamisesta kiinnostuneet! Team Varjonovan liisingkimpasta vapautui muutamia osuuksia.Sinulla on nyt loistava mahdollisuus lähteä mukaan kimppaan seuraamaan kahdeksanvuotiaan suomenhevostamman Varjonovan neljättä kilpailukautta raviradoilla.Tamma on ollut koko uransa täysin terve ja viettää nyt pientä talvitaukoa. Se treenaa Bella Varjosen suojissa hyvin ottein, ja palannee tauolta maaliskuussa, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.Varjonovan ura on ollut nousujohteinen ja sen odotetaan edelleen etenevän urallaan. Sen ennätys on tällä hetkellä 25,9 ake ja ansiot 18 090€. Se voittanut urallaan viidesti ja sen voittoprosentti on 10%.

Hinta: Liittymismaksu 150€ ja kuluvaraus 150€ / vuosi.

Team Varjonova Facebook    Team Varjonova Facebook-group

 

Kiss My Turku

Valmentaja: Harri Koivunen

Kimpanvetäjä: Virpi Ylitalo virpi.ylitalo(a)turunhippos.fi osta osuus täältä

Kun ostat 300 euron osuuden Kiss my Turusta, maksat vain kerran. Osuuksista maksetaan hevosen valmennus- ja hoitokulut, ja loput (arviolta 70 %) lahjoitetaan Turun lastenklinikalle.Kun ostat osuuden Kiss my Turusta, saat huiman elämyksen seuratessani erittäin lupaavan nuoren kilparavurin elämää aivan läheltä. Hevosmiesten Tietotoimisto lupaa päivittää tamman kuulumiset osakkaiden omalla uutiskirjeellä parin viikon välein. Sopivien tilaisuuksien tullen kutsumme omistajia koolle tapaamaan Kiss my Turkua. Hevoselle on suunniteltu myös sosiaalisia tehtäviä, ja esimerkiksi päiväkotiryhmillä on mahdollisuus poiketa tervehtimään Kiss my Turkua kotitallissaan.

Hinta: 300€

Kiss My Turun nettisivut

Varjovain 

Valmentaja: Bella Varjonen

Kimpanvetäjä: Tarja Lehtonen 0400-757 666

Tervetuloa hyvänmielen kimppaan, jossa itse hevonen on keskiössä! Aloittelevan ravihevosen uran vaiheita seurataan kahdenkymmenen osuuden voimin, vielä muutama osuus jäljellä.

Hinta: Liittymismaksu 300 €, kuukausimaksu 50 €
 


 


Kimpanvetäjät ja hevoskasvattajat voivat ilmoittaa varsinais-suomalaisten hevosten osuuksia myyntiin tälle sivulle veloituksetta.
Ilmoittakaa hevosen nimi, kuva, "myyntipuhe", valmentaja, kimpanvetäjä ja hintatiedot osoitteeseen henri.toiviainen@turunhippos.fi.