Racing Kuukauden hevonen - syyskuu 2016

Andree

4-v r , Berto Primo - Olivia Olee - Express Ride
kasvattaja: Sari Tamminen
omistaja: Sun Kissed Stable
valmentaja: Sari Tamminen
ohjastaja: Ilkka Korpi

Andree ravasi syyskuussa kaksi komeaa voittoa, ensin Turun Nuorten sarjassa ja sen jälkeen Forssan T76-raveissa. Epävarmuus ei kuitenkaan ole ruunan suorituksista kadonnut, siitä on saatu näytteitä taas lokakuussa.
- Tämä on kuin merellä mentäis, välillä ollaan aallon harjalla ja välillä pohjalla, valmentaja, kasvattaja ja osaomistaja Sari Tamminen tuumii.
- "Antti" on herkkä hevonen ja ensimmäiset 500 metriä ovat sille kriittisiä. Sen jälkeen se tasoittuu ja tulee kyllä pätkän kovaa lopussa, jonka se on näyttänyt. Startti kerrallaan sen kanssa on edettävä.

Andree on kimppahevonen, sen kaikki seitsemän omistajaa ovat olleet ruunan matkassa jo varsasta saakka. Kuten hevosen taulustakin voi päätellä, välillä epätoivoakin on ollut ilmassa, mutta makeita onnistumisiakin on toki tullut.
- Ilkka (Korpi) sanoi, että se on saanut mennä lähestulkoon kaikki starttinsa kuitenkin puolella teholla eikä ole mennyt hapoille. Se on hyvän hevosen merkki. Perjantaina kokeillaan Porissa Fast Cupissa ja sopivia Nuorten sarjojakin olisi vielä syksyllä tulossa, Tamminen suunnittelee.