C- & P-korttikurssi, huhti-toukokuussa

13.03.2019

Järjestämme Metsämäen raviradalla C- & P- ajolupakurssit sekä vastuuvalmentajakoulutuksen huhti-toukokuussa.

Jos olet kiinnostunut kurssista ilmoita halukkuutesi ensitilassa riikka.mustonen@turunhippos.fi 

Jos kurssille ilmoittautuu tarpeeksi halukkaita niin saamme tarkennettua päivämäärät. Pääosin kurssi järjestetään viikolla ilta-aikaan.

Ilmoitathan halukkuutesi 25.3. mennessä. 

Infoa:

Ravikilpailussa vaadittavan C- ja mC-ajoluvan voi suorittaa ajolupakurssilla, joita järjestävät raviradat ja hevosjalostusliitot. 

Kurssille voi hakea vähintään 16-vuotias vakinaisesti Suomessa asuva henkilö, joka hallitsee perustaidot hevosen käsittelyssä, valjastuksessa ja ohjastuksessa. Hakijan ollessa 60 vuotta täyt­tänyt, hänen on toimitettava pykälässä 35.4. määritelty lääkärintodistus. Hakijan täytyy pystyä hallitsemaan oma ohjastettavansa ja ajamaan ryhmässä. Perustaidot tarkistetaan pääsykokeella ennen kurssille hyväksymistä. 

Montén eli raviratsastuksen mC-ajolupakurssin vaatimukset ovat samat kuin C-ajolupakurssilla täydennettynä montéosioilla. Lisäksi hakija antaa näytteen hevosen käsittely-, valjastustaidoista sekä volttaus- ja ohjastustaidostaan ratsain. Hyväksytystä suorituksesta annetaan todistus. Cm-ajoluvan haltija saa osallistua vain montélähtöihin ja lämmittää hevosta radalla ainoastaan ratsain. Muutoin mC-ajolupaa koskevat samat määräykset kuin C-ajolupaakin. mC-ajoluvan haltija voi hakea C-ajolupaa osallistumalla yhteen ajoharjoitukseen ja suorittamalla C-ajolupakurssin loppukokeen kärryillä.

Hinnasto:

C ja mC -ajolupa, pääsykoe  60 €

C- ja mC -ajolupa, kurssimaksu 285 €

Loppukokeen uusinta  35 €

P-ajolupa, kurssimaksu 85 €

Kurssin uusinta kolmen hylkäyksen jälkeen 115 €

Vastuuvalmentajakoulutus/hlö  60 €

lisäinfoa riikka.mustonen@turunhippos.fi

  Takaisin listaukseen