Jerry Uotinen uutena Turun Hippoksen hallitukseen

29.11.2016


Kalle Savo (edessä vasemmalla) palkittiin Suomen Hippoksen hopeisella ansiomerkillä.

Turun Hippos ry:n vaalikokouksessa maanantaina 28. marraskuuta oli osallistujia tupa täynnä. Hallituksesta olivat erovuorossa Sari Mäki, Hannu Nivola ja Miia Salminen, joista viime mainittu ei enää asettunut ehdolle uudelle kaudelle. Sari Mäki ja Hannu Nivola uusivat äänestyksessä hallituspaikkansa. Uutena jäsenenä hallitukseen nousi myyntipäällikkö ja hevosenomistaja Jerry Uotinen Naantalista.

Kokouksen aluksi muistettiin Kalle Savoa Suomen Hippoksen hopeisella ansiomerkillä. Osa ansiomerkeistä jaettiin jo lauantaina T76-raveissa. Silloin hopeisen ansiomerkin vastaanottivat Markku Rautava, Pentti Sokajärvi ja Bella Varjonen. Pronssisen ansiomerkin saivat Veli-Matti Allen, Mauri Mäkynen, Miia Salminen ja Jouni Vikström.

Maanantain ohjelmassa oli myös Varsinais-Suomen Hevosjalostusliiton syyskokous. Johtokunnasta erovuorossa olleet Juha Jalonen, Susanna Paavilainen ja Heli Säteri valittiin uudelleen jatkamaan työtä alueen hevostalouden hyväksi. Molemmissa kokouksissa käytiin läpi vielä viime kesän Kuninkuusraveja ja kiitettiin ison työn tehneitä talkoolaisia onnistuneesta tapahtumasta.

  Takaisin listaukseen