Kasvattajakruunu-finaalit Toto76-kierroksen helminä 26.11.

22.11.2016Kolmevuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalit ovat ensi lauantain Toto76-kierroksen huippukohtia Turun Metsämäessä. Viime perjantaina ajetut välierät tekivät ainakin oriiden ja ruunien kisasta ennakkoon arvaamattoman. EL Encore (kuvassa) ja Freelancer ottivat välierävoitot, mutta finaaliin löytyy monta muutakin potentiaalista ehdokasta 25 000 euron ykköspalkinnon ottajaksi. MAS Archie, Callela Leonard, Little Easy ja Whole Lotta Love ovat niinikään kovia tekijöitä. Kotiradan mainetta finaalissa puolustaa Freelancerin lisäksi Questionmark Me. Molemmat tulevat Harri Koivusen tallista.

Tammojen finaaliin suosikkina lähtee vastikään Kymenlaakso-ajon vienyt Pekka Korven Free Me. Tallikaveri Bunker Shot sekä Tuomas Korvenojan Rosemary Yankee ja BWT Burnin Alive ovat kovimpia haastajia. Koivusen tallista finaaliin tulee Sahara Foxylady.

Perinteisessä Auran Ajossa ovat mukana mm. Express Duo, Bret Boko ja Prey Frontline. Kylmäveripuolella Toto76-kierroksen avainhevosia ovat kesän kuningatarkisassakin mukana ollut Huimariina sekä Tähtidivisioonan taistelupari Juntti-Jussi ja Polara.

Lauantain 1. lähtö starttaa klo 14.18. Toto76-peli alkaa 4. lähdöstä klo 15.30.

Lähtölistat

  Takaisin listaukseen