Siirilli ja Sheikki tekivät Matti Lautamäen illasta täydellisen

21.05.2016

Pientä tallia Liedossa pitävä Matti Lautamäki ei varmastikaan unohda perjantai-illan raveja aivan heti. Kotiradalta oli tuliaisina kaksi voittoa kun Hannu Torvinen ajoi ykköseksi sekä Siirillin että Sheikin (kuvassa). Siirilli oli luotettu kylmäveritasoituksen selväksi suosikiksi ja tamma hoitikin leiviskänsä keulapaikalta varmasti. Sheikin kanssa troikkalähdössä oli tiukempaa, sillä ori laukkasi matkalla ja lopussa suosikki Vilox hangoitteli sitkeästi vastaan. Tuloksena kuitenkin maalikuvavoitto komealla ennätyksellä 25,8aly.

Kaikki perjantain Toto4-lähdöt voitettiin keulasta. Kasvattajakruunun alkuerä ratkaistiin kiihdytyksessä jossa Mika Forss sai Vagabondolla torjuttua Sue's Photon ja marssi sen myötä hallittuun voittoon. Ari Moilasen ajama Romanina Ans oli toisessa kohteessa suorastaan ylivoimainen. Päätöskohteessa Harri Koivunen usutti Shadow Of Brisbanen keulaan ja kun pahin vastustaja oli laukannut heti alussa, oli voittamaan tottuneella ruunalla helppo työ napata ykkösrahat.

Koivusen talliin voiton toivat myös matalimmassa sarjassa Merry Goround Me ja illan päätteeksi Judy's Love Girl, jota lainakuskasi Seppo Markkula. Olli Koivunen pääsi voittajaesittelyyn kahdella lainahevosella kun Turbo-Ulla ja Millstone's Vivid leikkasivat maalilinjan ensimmäisinä. Monten SM-karsinnassa Jenni Kaijan ratsastama Licence Holder löi lopputaistossa Thula Sanan. Kolmen ponin mittelöksi typistyneen ponilähdön vei Jenni Tammen Walda v. Hoeve Eelwerd.

Perjantaina ajettiin myös näytösluontoinen ratsastusseurojen montelähtö. Sen voittajaksi selviytyi Kotimäen ratsastajia edustava Pasi Nurmi yhdessä Poger's Last Wayn kanssa.

Tulokset

  Takaisin listaukseen