Viking Bagger ja Ice Paradise karsintavoittajia

12.07.2016Maanantain raveissa jaettiin paikkoja Kuninkuusraviviikonlopun finaaleihin. Fast Cup -karsinnassa Hannu Torvinen luotsasi Tom Erikssonin valmentamana Viking Baggerin (kuvassa) ajoissa johtopaikalle ja ruuna hallitsi lähtöä vaivatta maaliin asti. Kunkkarisunnuntain finaaliin paikkansa lunastivat myös kotiradan hevoset Big Boss Kemp ja Combat On Line.

Kyvyt esiin -divisioonakarsinnan vei johtopaikalta Ari Moilasen ajama Ice Paradise. Juha Kangas valmentaa tammaa joka ansaitsi paikan Turun T76-finaaliin kuun lopussa. Kokonaisuudessaan T4-peli oli keulahevosten juhlaa. Hannu Torvinen aloitti Downanderin rattailla ja myös Mika Forssin ajama Heidi Ale oli kärkipaikalta ykkönen.

Nuorten ohjastajien liigassa Olli Koivunen ajoi voiton Estelle Crownilla. Montelähdössä puolestaan Malin Kullbergin ratsastama Frost Flower oli lopulta ylivoimainen. Kovassa kunnossa pitkään kilpaillut, mutta voitoitta jäänyt Muiston Prinssi ei erehtynyt enää maanantaina. Jarmo Saarela ajoi Roger Serénin valmentaman oriin selvään voittoon kuten teki myös Pertti Puikkonen Santamaan Nooan rattailla. Kylmäveristen alimman sarjan vei Jussi Miettisen ajama Vauhti Rols ja lämminveristen vastaavassa ykköseksi kiri Mika Forssin ajama Explosive Prayer. Ponilähdön paras oli Iina Vuoren Maxius.

Tulokset

 

  Takaisin listaukseen