Turku Globe Trotter

Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 8. lokakuu 2022 17:00

 

Turku Globe Trotter  8.10.2022 klo 17:00

Kaksipäiväinen suurtapahtuma Turussa

Perjantaina nähdään kovaa kamppailua Kasvattajakruunun alkuerissä sekä Montekypärien finaalissa. Lauantaina kilpaillaan Pohjoismaiden Mestaruuksista niin kärrylähdössä kuin montéssa. Pohjoismaiden kovimmat iskevät toisiaan vastaan Metsämäen raviradalla. Mihin maahan matkaa tänä vuonna mestaruus? Kainsainvälinen tapahtuma, vuoden kohokohta Metsämäen raviradalla. Tule nauttimaan suuren ravijuhlan tunnusta. 

Lauantaina radalla nähdään myös Greyhound lähtö ravien kakkoslähdön jälkeen greyhound-radalla keskikentällä. 

Lauantaina ravit alkavat klo 17, perjantaina klo 18. Ravien jälkeen jatkoaika, jossa perjantaina esiityyn Lauri & Pehmeät Vävyt ja lauantaina Ville Virtamo. Ravien jälkeen jatkoille vapaa pääsy.


Lippupaketit (myynnissä vain ennakkoon ENNAKKOHINTAISTEN LIPPUJEN MYYNTI PÄÄTTYY 3.10.2022)

tgt menu 59365336 1

Perjantai aluelippu 5€

Aluelippu lauantai 12€

Aluelippu perjantai + lauantai 15€


Ravien jälkeen jatkoaika!

Ravien jälkeen ravintolaan on vapaa pääsy. Ravintola Metsämäen jatkoilla soittamassa Ville Virtamo.

Ville Virtamo 1png

Ville Virtamo png

liput myynnissä verkkokaupassa sivun oikeassa laidassa sekä Metsämäki sovelluksessa.


 PM-taiteilija: Laura Heinonen esittäytyy:

“Hei!

Olen Laura Heinonen, lohjalainen taiteilija vuosimallia -92. Aloitin taiteen tekemisen lapsena heti, kun kynä pysyi kädessä, ja sitä polkua kuljen edelleen. Suurin intohimoni on aina ollut hevosten piirtäminen ja maalaaminen ja nämä ovatkin näkyneet taiteessani ihan alusta asti, enkä ole koskaan lakannut ihailemasta tätä voimakasta, kaunista eläintä. Toki piirrän ja maalaan myös muita eläimiä, ihmisiä ja jopa maisemia silloin tällöin, mutta lähes aina kun saan itse valita mitä maalaan; se on hevosia.

Suomenhevosiin ihastuin tässä joitakin vuosia sitten, kun kyselin hevosmalleja valokuviin (harrastan nimittäin myös kuvaamista) ja tutustuin sitä kautta useampaan suomenhevoseen omistajineen. Erityisesti sydämeeni on jäänyt Vannisen Mirja ja hänen suomenhevostammansa kolmessa sukupolvessa. Kuvatessani Mirjan hevosia ystävystyinkin Mirjan kanssa ja olen käynyt tässä vuosien varrella hänen luonaan aina silloin tällöin kuvaamassa ja rapsuttelemassa hänen karvakorviaan. Se se vasta onkin terapeuttista! Mirjan hevosista vanhin, nyt jo edesmennyt Raja-Ilta, eli tutummin ”Mamma” onkin mukana Tarinoita Suomenhevosesta -taidenäyttelyssä. Voit tutustua Mamma-teokseen ja Mirjan tarinaan Mammasta näyttelyn yhteydessä.

Tarinoita Suomenhevosesta on taidenäyttely, joka on kiertänyt vuonna 2022 ympäri Suomea aina Oriveden ihanalta Korpelan Torpalta Härmään Nordic King -raveihin, Kuhmoisiin, Ypäjän Hevosopistolle ja nyt Turkuun. Näyttelykiertueen päättääkin Turussa Pohjoismaiden Mestaruus -ravit. Näyttely on kasattu yhteistyössä suomenhevosten omistajien ja ystävien kanssa; siinä kulkevat käsi kädessä teokseni suomenhevosista ja niiden omistajien tai muiden läheisten ihmisten kertomukset hevosistaan. Näyttelyn tarkoitus on tuoda esiin suomenhevosen monipuolisuutta: on kilpahevosia, perhehevosia, ravureita, ratsuja… Jopa ritarihevonen saatiin mukaan! Näyttely ei olekaan yksin minun näyttelyni, vaan se kuuluu kaikille meille suomenhevosen ystäville! Niille, jotka ovat olleet mukana järjestämässä näyttelyä sekä niille, jotka ovat ilmoittaneet hevosiaan mukaan ja lähettäneet tarinoita. Ja tietenkin kaikille teille, jotka käytätte hetken ajastanne lähtien suomenhevosten kiehtovaan maailmaan näiden teosten ja tarinoiden siivittämänä!

PM-taideteos Rosita Rols sekä lisäksi Laura Heinonen piirtää voittajalle muotokuvan voittajahevosesta.

 

LauraRosita Rols Iso


 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Konety LehtonenAura HartwallCriolloHakulan PuuJohtavaa HallintoaKallelan OriasemaKasvattajakruunu logoKylmkiLantmnnen Agro Pohjoismaiden mestari RajupajaSoraliike SuovanenVoimaelin Cup Finaalix secYlitalo Oy

 
 

Kaikki päivät

  • lauantai, 8. lokakuu 2022 17:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy