Elokuvapäivän etkot

elokuvapäivä
Kategoria
Muut
Päivä
perjantai, 3. syyskuu 2021 19:00

Elokuvapäivän etkot!

Vuosittain järjestettävä elokuvapäivä tulee taas ja saamme jälleen toimia etkojen areenana!

Viimevuonna paljon suosiota kerännyt "Aika jonka sain" -elokuvan esitys saa jatkoa.


Yhteistyössä

 mtkvs uusi


Näytökset

Ravintola Metsämäki klo 19:00, ovet 18:00

(ostamalla ruuan ennakkoon voit varata paikkasi ravintolasta, muuten vapaat paikat täytetään saapumis järjestyksessä, viimevuonna loppuunmyyty)

ostaessasi annoksen ruokalistalta ennakkoon Metsämäki sovulluksesta tai verkkokaupasta, voit tämän jälkeen varata pöydän Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 044-5381 149

Suklaakakkua( glut )ja kahvi tai tee  13€

Suositus Xante liquer 4cl  8€

UuniPERUNA savulohi- tai kasvistäytteellä, halloum salaattia  ja balsamicoa 17€

viinisuositus Ernst Ludvig Riesling 12cl  7€

Talon hampurilaisateria ristikkoPERUNOILLA ja majoneesilla 20€

suositus Talon valko-tai punaviini tai olut 6,50€

Hintoihin sisältyy ravintolapaikka!

Popparit ovelta 3€ (Ei oikeuta ravintolapaikan varaamiseen)


Drive In klo 21:00 

(paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, paikkoja rajallisesti, paikkoja ei voi varata)

Mutteri Kioskista

leffapussi sis. Trip, popparit ja suklaapatukka 5 €

Limu 0,5 l ja pizzaslice  8€

Take Avay kahvi ja munkki 5 €


Metsämäessä voit nähdä kahdessa eri näytöksessä elokuvan PERUNA! 

Ensi-ilta: 13.8.2021

Kesto: 1 t 49 min

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Ohjaaja: Joona Tena

Pääosissa: Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen, Tommi Korpela

4002

Synopsis

Untamo (Joonas Nordman) on innovatiivinen nörtti, jonka kehitysvisioita ei ymmärretä lainkaan Hevonperän kylässä, 1600-luvun Suomessa. Työ linnan puhtaanapidossa ei tyydytä nuoren miehen kunnianhimoa ja hän on ahdistunut taantuneen kotipaikkansa jämähtäneestä näköalattomuudesta.

Untamo pääsee kauppakaravaanin mukana Turkuun ja tutustuu uuteen säätyyn, nuoriin jotka intoilevat yrittäjyydestä. Heille koko maailma tuntuu olevan auki, kukaan ei ole taustansa vanki ja kaikki on mahdollista.

Tästä alkaa Untamon kivikkoinen tie yrittäjäksi. Parin kokeilun jälkeen tuotteeksi valikoituu upouusi mukulakasvi maapäärynä eli peruna. Untamon pitää enää keksiä miten myydä perunaa suomalaisille, joiden mielestä naurista parempaa ei ole ja naurismarkkinoita hallitsevan linnanherran neuvonantaja (Kari Ketonen) laittaa kapuloita rattaisiin. Yhtiökumppaneikseen Untamo houkuttelee maanläheisen ystävänsä Pyövelin (Mikko Penttilä), Turun startup-yhteisön maanisen vetäjän Magnuksen (Alex Anton) sekä Hevonperän linnan pahansisuisen kanslerin Kalevin (Kari Hietalahti).

Elokuvan rooleissa nähdään sekä tuttuja kotimaisia näyttelijöitä että uusia nousevia nimiä: Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.

Perunan ohjaa Joona Tena (Roba, Syke, Supermarsu, FC Venus) ja sen on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit, Jättiläinen).
 

 

 
 
 

Kaikki päivät

  • perjantai, 3. syyskuu 2021 19:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy