Alma PM 2023 banneri980x120

Unioskampenin viime lauantaina voittanut Stumne Fyr saapuu Turkuun kamppailemaan Pohjoismaiden Mestaruudesta. Merete Viksåsin valmennettavaa ajaa viime starttien tavoin Ole Johan Östre. 

Jan-Olov Perssonin tallista kisaan on ilmoitettu B.W. Rune, jonka ohjastajaksi on ilmoitettu Harri Koivunen. Parivaljakko oli viime vuoden PM-lähdössä kolmas. Perssonin tallista Turkuun on tulossa myös Pekka Lillbackan omistama Wolt, joka on 5-6-vuotiaiden L. Fabritius Memorialiin ilmoitettujen joukossa. 

Mukaan on mahdollisesti tulossa myös viime vuoden PM-kakkonen, Gustav Larsenin omistama ja kasvattama Grislefaksen G.L, joka kilpailee tätä nykyä Öystein Tjomslandin valmennuksesta. Grislefaksen G.L. kilpailee vielä lauantaina Birissä, minkä jälkeen taustajoukot tekevät lopullisen päätöksen Turkuun saapumisesta. 

Jan-Ove Olsenilla ei ole hevosta päälähtöön, mutta kuusivuotias Änsgbrage on tulossa haastamaan L. Fabritius Memorialiin Woltin ja kumppanit. Olsenin tallista Turkuun matkustaa myös Gomnes Hans T, joka kohtaa montélähdössä kotimaisen parhaimmiston. 

Myös muita hevosia on mahdollisesti saapumassa PM-lähtöön Suomen ulkopuolelta. Lopulliset lähtölistat selviävät maanantaina 2.10. 

Turku Globe Trotter -tapahtuma järjestetään Turun Metsämäessä 6.-7.10. ja ravien päälähtönä kilpailtava Pohjoismaiden Mestaruus juostaan lauantairavien viimeisenä lähtönä noin kello 20.02. 

Lisätiedot tapahtumasta

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy