Seuraavat ravit

Klikkaamalla päiväystä lisätietoja

Toukokuussa erityisjärjestelyin järjestettäviin poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin saapuvalta medialta vaaditaan akkreditoituminen. Näin me voimme valmistautua ennakkoon alueelle saapuvien ihmisten määrään ja tarvittaessa tartuntaketjun jäljittäminen on mahdollista.

Metsämäen27.5. ajettaviin ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan media, jota toimija edustaa.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Toukokuun poikkeusoloihin valmistelevissa ravikilpailuissa ei ole sallittua tehdä minkäänlaisia haastatteluita. Haastatteluita voi tehdä puhelimitse, ja autamme mielellämme kilpailijoiden tavoittamisessa.

lisäksi jokaisen paikalle saapuvan tulee noudattaa terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita, ja sairaana – ei edes lievillä oireilla – ei saa tulla paikalle. 

Et voi myöskään saapua paikalle jos kuulut riskiryhmään

Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja.

Päivitämmeohjeistustanettisivuillemme www.turunhippos.fi sekäMetsämäki-applikaatiossammejonkavoithelpostiladatasovelluskaupastasi.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Eeva Karvonen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-0898353

Kilpailusihteeri Henri Toiviainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 040-4567003

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy