Pohjoismaiden Mestaruus -ravit

Näyttökuva_2020-9-8_kello_12.57.15
Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 10. lokakuu 2020 16:00 - sunnuntai, 11. lokakuu 2020 21:00

POHJOISMAIDEN MESTARUUS RATKOTAAN TURKU GLOBE TROTTER - TAPAHTUMASSA

10. ja 11. lokakuuta tarjoillaan Turun Metsämäen raviradalla Turku Globe Trotter -tapahtuma, jossa tarjoillaan varsinaista raviurheilun ilotulitusta. Lauantaina ratkotaan Pohjoismaiden Mestaruus kärry- ja monté-lähdöissä ja sunnuntaina ravataan mm. kasvattajakruunufinaalit. Luvassa on siis pohjoismaiden ja Suomen parasta raviurheilua upeassa tapahtumassa.

Virittäydymme superviikonlopun tunnelmaan jo perjantaina, jolloin luvassa Metsämäessä Elokuvapäivän etkot -tapahtuma, jossa tarjolla Tuukka Temosen elokuva Aika Jonka Sain. Lisätiedot tästä linkistä.


Lauantai 10.10. ratkeaa Pohjoismaiden Mestaruus

Ravit alkavat klo 17 (ponilähtö noin klo 16.20) ja luvassa on mm. L. Fabritius Memorial 5-vuotispalkinto lämminverisille, Auran Ajo ja Pohjoismaiden Mestaruus kärrylähdössä, sekä monté-lähdössä. Ravintola Metsämäessä tarjolla runsas lähituottajien kanssa rakennettu VIP ménu. Varaa paikkasi ajoissa - ennakkoliput ovat edullisempia ja ravintola täyttyy kovaa vauhtia.

Liput myynnissä Metsämäki sovelluksessa

  • Lauantai VIP ravintola (sis. sisäänpääsy, ohjelma, ruoka, 2 ruokajuomaa ja alkumalja) ennakkoon 70€, tapahtumaviikolla 80€
  • Lauantain sisäänpääsy 12€

 Sunnuntaina 11.10. ikäluokkahuiput paikalla

Ravit alkavat klo 15 ja luvassa on mm. kasvattajakruunufinaalit 2-vuotiaille tammoille, ruunille ja oriille ja 5-vuotiaille tammoille. Lisäksi juostaan 4-vuotiaiden kasvattajakruunun alkuerät molemmille sukupuolille. Ravintola Metsämäessä tarjolla runsas lähituottajien kanssa rakennettu ménu. Varaa paikkasi ajoissa - ennakkoliput ovat edullisempia. Lisäksi luvassa on paljon ohjelmaa lapsille, nuorille ja perheille.

Liput myynnissä Metsämäki sovelluksessa

  • Sunnuntai VIP ravintola (sis. sisäänpääsy, ohjelma, ruoka) ennakkoon 40€, tapahtumaviikolla 45€
  • Sunnuntai sisäänpääsy 10€

 

Lunasta lippusi ennakkoon Metsämäki sovelluksesta. Myynnissä myös Metsämäki T-paidat ja Hupparit.

 

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen lauantai, 10. lokakuu 2020 16:00 päättyen sunnuntai, 11. lokakuu 2020 21:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2020   •   Sivut WebGarden Oy