Lauantairavit

Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 12. joulukuu 2020

Kauden päätös

Lauantairavit Metsämäessä

12.12. Lauantairavit ajetaan ilman yleisöä

Lipun jo Metsämäki sovelluksesta lunastaneille palautetaan rahat suoraan tilille.

Metsämäen Tipsit ja 7 oikein lehden Turun sivut

Ratatiedot ja kuvat löydät täältä


Tallialueelle myyntiin 12.12 lauantaina. Voit tilata ruuat ennakkoon Erja Kultilta 044 5381149 ja ruuat toimitetaan katoksellesi haluamanasi ajankohtana.

Makkaraperunat ja majoneesi 7€

Pita kebab 8,50€

Pizza Kinkku, salami, tomaatti  10€

Pizza Jauheliha, ananas, aurajuusto 10€

Jätti-pekoni hampurilainen 10€

Wings 17 kpl, selleriä, porkkanaa ja aurajuustodippi 14€

Tallialueelle Ilmainen kuljetus!


Yhteistyössä

vs hevosjalostusliittoKiss My Turkuphc logo withoutftKallelan oriasemaKarjala vaakakylmki mainos 2soraliike Suovanen oylaatu Asfaltti OyZoojatarNostokonepalveluYlitalo Garden stable


Suomen Hippoksen tiedoite:

Hippos suosittelee ravikilpailujen järjestämistä toistaiseksi ilman yleisöä – poniravikilpailutoiminta keskeytetään koko Suomessa 7.12. alkaen

Suomen Hippos suosittelee ravikilpailutoiminnan järjestämistä toistaiseksi ilman yleisöä. Myös ponilähtöjen järjestäminen keskeytyy valtakunnallisesti maanantaista 7.12. alkaen.

Viime päivinä maakuntakohtaiset koronaohjeistukset ovat muuttuneet ympäri Suomea, ja monet joulukuun ravit on päätetty järjestää ilman yleisön läsnäoloa. Suomen Hippos suosittelee vahvasti kilpailutoiminnan järjestämistä koko maassa toistaiseksi ilman yleisöä, jotta kilpailujen jatkuminen keskeytyksettä voidaan taata.

Myös tallialueella on syytä kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravikilpailuiden järjestämisessä suositellaan alkukesän kaltaisia turvatoimia. Tallialueelle sallitaan pääsy vain kilpailutoiminnan kannalta välttämättömille henkilöille, joita ovat kilpailevien hevosten hoitajat, valmentajat, ohjastajat ja autonkuljettajat sekä tarvittavat raviradan toimihenkilöt. Ennakkoon akkreditoituneiden median edustajien on mahdollista osallistua ravikilpailuihin raviratojen määrittämin rajoituksin. (Metsämäessä voit akkreditoitua raveihin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Poniravikilpailutoiminta keskeytetään valtakunnallisesti 7.12. alkaen loppuvuoden ajaksi

Nuorten ja lasten harrastustoiminta on keskeytynyt Suomessa monin paikoin, ja Suomen Hippos on linjannut yhdessä Suomen Poniraviyhdistyksen kanssa, että poniravikilpailutoiminta keskeytetään valtakunnallisesti maanantaista 7.12. alkaen. Ponilähdöt ovat tauolla vuoden loppuun asti.

Poniravikilpailutoiminnan keskeytyksellä pyritään minimoimaan kilpailupaikalle saapuvien henkilöiden määrä sekä vähentämään harrastusmielessä tapahtuvaa liikkumista yli maakuntarajojen.

Muistathan vastuusi koronaviruksen leviämisen estämisessä

Koronavirustilanteen muutokseen on reagoitava nopeasti ja ennakoivasti. On erittäin tärkeää, että viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita riittävistä etäisyyksistä, hygieniasta sekä maskien käytöstä noudatetaan. Kilpailupaikalle ei tule saapua sairaana tai vähäisilläkään oireilla.

Kilpailupaikalla

  • Noudata kokoontumisrajoituksia ja turvavälejä
  • Muista käsihygienia! Pese kätesi saippualla ja käytä käsidesiä
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat
  • Saavu ajoissa ja hyvällä mielellä. Valmistaudu siihen, että jonoja saattaa muodostua
  • Päivitä kenkä- ja kärrytiedot esimerkiksi Oma Tallin kautta: https://heppa.hippos.fi/omatalli
  • Maksa osallistumismaksu pankkikortilla
  • Vietä kilpailupaikalla vain oman kilpailusuorituksen vaatima aika

Toimimalla vastuullisesti voimme yhdessä varmistaa ravikilpailutoiminnan jatkumisen keskeytyksettä.

 

 

 

 

 
 

Kaikki päivät

  • lauantai, 12. joulukuu 2020 13:37

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy