Elokuvapäivä etkot

AJS-logo-pysty-musta_kopio
Kategoria
Muut
Päivä
perjantai, 9. lokakuu 2020 18:00

Elokuvapäivän Etkot Metsämäessä - Aika Jonka Sain

Ainutlaatuinen tapahtuma avaa Metsämäen Turku Globe Trotter viikonlopun. Yhteistyökumppaneidemme kanssa esitämme Tuukka Temosen Aika Jonka Sain elokuvan. Ilmaistapahtumassa saat seurata elokuvaa joko drive-in tyyliin omasta autosta Metsämäki areenan viistetyllä pihalla tai Ravintola Metsämäessä herkullisten tarjoilujen ja kylmän juoman äärellä. Yhteistyökumppanimme Kinotour rakentaa elokuvan esitystekniikan ja jättikankaat sekä ulos, että Ravintola Metsämäkeen.

Tuukka Temosen elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Esityksen tulee avaamaan ohjaaja Tuukka Temonen itse. Tapahtuma alkaa klo 19.

Tapahtuma toteutetaan osana Elokuvapäivää 10.10. joka muuttaa Turun yhdeksi isoksi elokuvateatteriksi. Metsämäessä tapahtumat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina Turku Globe Trotter tapahtumalla, jossa ravataan mm. Pohjoismaiden Mestaruuslähdöt kärry- ja montélähdöissä. Turku Globe Trotter ja Pohjoismaiden Mestaruus tapahtuman lisätiedot.

Tervetuloa Metsämäkeen!


Drive-in

Metsämäki areenan viistetyllä pihalla pystyt seuraamaan elokuvaa omasta autosta (äänentoisto autoradion kautta) amerikkalaiseen tyyliin. Viistetyssä katsomossa mahtuu seuraamaan elokuvaa hyviltä paikoilta noin 100 autoa. Autot otetaan sisään saapumisjärjestyksessä (klo 18.30 alkaen), joten varauduthan tulemaan ajoissa paikalle. Näytöksen avaa ohjaaja Tuukka Temonen klo 19 ja elokuva alkaa noin klo 19.30. Katsomon reunalla on Ravintola Metsämäen myyntipiste, josta pystyt ostamaan leffaherkut ja virvoikkeet. Tervetuloa!


Ravintola Metsämäki

Ravintola Metsämäen ravintolakatsomossa pääset nauttimaan elokuvaelämyksestä hyvä ruoan ja juoman äärellä. Ravintolassa on paikkoja hyvällä näkyvyydellä noin 350 ja paikkasi pystyt varaamaan ostamalla Metsämäki sovelluksesta haluamasi tarjoilut illan ajaksi. Loput paikat (jos paikkoja on jäljellä) täytetään saapumisjärjestyksessä Ravintola Metsämäen ovelta klo 18.30 alkaen. 

Jos haluat varata pöydän seurueellesi, osta tarjoilut etukäteen Metsämäki sovelluksesta tai verkkokaupastamme ja laita seurueen nimet Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen, niin varaamme teille yhteisen pöydän. Lataamalla Metsämäki sovelluksen pystyt tilaamaan tarjoilijan pöytääsi myös esityksen aikana. 

Metsämäki sovelluksessa myynnissä olevat tarjoilut, ostamalla tarjoilun Metsämäki sovelluksesta varmistat paikkasi Ravintola Metsämäestä (tilatut tarjoilut toimitetaan pöytään ennen näytöstä heti saavuttessa jonka yhteydessä pystyy myös tilaamaan juomat ym. lisätarjoilut):

  • Popcorn ja 0,5l virvoitusjuoma 12€
  • Katkarapuleipä ja lasi viiniä 17€
  • Talon hampurilaisateria, ranskalaisilla ja majoneesillä 20€

Tarjoilut myynnissä nyt Metsämäki sovelluksessa  ja verkkokaupassamme - varaa paikkasi ajoissa! 


Elokuvan jälkeen Q&A

Tuukka ja Olga Temonen ovat paikalla elokuvan ajan ja vetävät elokuvan jälkeen vielä kysy ja vastaa osion. Yleisö saa esittää elokuvan ohjaajalle ja pääosan esittäjälle kysymyksiä ja he vastaavat. Myös drive in katsomoon osallistuvat ovat tervetulleita ravintolaan elokuvan jälkeen jos paikkoja on jäljellä.

 

Yhteistyössä:

elokuvapäiväKinotour valkoinenNostokonepalvelu logoNostokonepalvelu logo

ylitalo gardens stable oy  Biofarm logo 2010BH matala musta kopio 2

 

 

 
 

Kaikki päivät

  • perjantai, 9. lokakuu 2020 18:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy