Turku Globe Trotter 2021

tgt_487324903
Kategoria
Ravit
Päivä
lauantai, 9. lokakuu 2021 17:00

Turku Globe Trotter ravit jossa ravataan Pohjoismaiden mestaruudesta jälleen kerran 2021.

Lauantaina kilpaillaan Pohjoismaiden Mestaruuksista niin kärrylähdössä kuin montéssa. Pohjoismaiden kovimmat iskevät toisiaan vastaan Metsämäen raviradalla. Mihin maahan matkaa tänä vuonna mestaruus? Sunnuntaina kotimaan kovimmat ikäluokkatähdet nähtävillä kasvattajakruunun finaaleissa ja karsinnoissa. Tervetuloa!

Ravit alkavat lauantaina klo 17, sunnuntaina klo 13. Lauantaina ennen raveja järjestetään kylmäveriseminaari totohallissa klo 13 alkaen. Lauantaina ravintolakatsomossa myös jatkot ja esiintyjänä toimii Eeli Hallikainen.  Liput ennakkomyynnissä Metsämäki -sovelluksessa ja verkkokaupassamme erikoishintaan. Nyt kannattaa ostaa liput hyvissä ajoin.


Kylmäveriseminaari lauantaina klo 13

Kylmäveristen ja suomenhevosten kilpailuyhteistyö on herättänyt viime aikoina entistä enemmän yhteistä keskustelua. Tule seuraamaan ja osallistumaan kylmäveristen kilpailuyhteistyötä koskevaa seminaaria lauantaina klo 13 alkaen Metsämäen totohalliin. Seminaari on maksuton ja kaikille vapaa. Lounasmahdollisuus Ravintola Metsämäen yläkahviossa klo 12 alkaen. 

Lisätiedot seminaarista.


Taidenäyttely välikerroksessa

Turku Globe Trotter -ravien nimikkotaiteilija on keramiikkataiteilija Pipa Hytikoski, jonka taideteos lahjoitetaan pääkilpailun voittajalle. Pipa Hytinkoski esittäytyy täällä. Pipa Hytinkosken taidenäyttely nähtävillä keskikerroksessa esittelytilassa ja taiteilija paikalla lauantaina klo 16-18 ja sunnuntaina klo 12.30-14.30.


ENNAKKOLIPPUJEN HINNAT

Ravintolakatsomo toimii kokonaisuudessaan VIP katsomona viikonlopun ajan. Vapaana vielä myös kabinettitilaa noin 20hlölle, jossa voitte seurata raveja oman seurueenne kanssa. 

Lippupaketit:

VIP-liput lauantai + sunnuntai 110€

sisäänpääsyt lauantai + sunnuntai 15€

Lauantai:

VIP-lippu (sisäänpääsy, ravintolapaikka, VIP-ruokailu, ruokajuoma, käsiohjelma ja alkumalja. Lisäksi jatko-ohjelma) 75€

sisäänpääsy 12€

Sunnuntai:

VIP-lippu (sisäänpääsy, ravintolapaikka, VIP-ruokailu, käsiohjelma ja alkumalja) 45€

sisäänpääsy 8€


 Ravintola Metsämäessä jatkot

Ravien jälkeen Ravintola Metsämäessä esiintyy Eeli Hallikainen

Eelin musiikkia kuunneltavista tästä 

eeli hallikainen 0517kp

 
 

Kaikki päivät

  • sunnuntai, 10. lokakuu 2021 13:00
  • lauantai, 9. lokakuu 2021 17:00

Powered by iCagenda

© Turun Hippos Ry 2021   •   Sivut WebGarden Oy